Mr. Dinç is de medeoprichter/partner van AKAB Advocaten. Mr. Dinç heeft Fiscaal recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voordat mr. Dinç aan zijn rechtenstudie begon, heeft hij de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond in Rotterdam.

Beide opleidingen heeft mr. Dinç in deeltijd gedaan en is daarnaast werkzaam geweest bij de gemeente Rotterdam. Mr. Dinç heeft proceservaring bij verschillende rechtscolleges. Mr. Dinç voert naast een fiscaal juridische praktijk ook een gespecialiseerde praktijk op het gebied van het sociale zekerheidsrecht en het arbeidsrecht. 

Naast zijn reguliere werkzaamheden was mr. Dinç ook actief als bestuurder van verschillende rechts- en belastingwinkels en heeft hij reeds in diverse rechtsgebieden kennis opgedaan.


E-mail: a.dinc@akabadvocaten.nl

Mr. Kaya is de medeoprichter/partner van AKAB Advocaten. Mr. Kaya heeft Fiscaal recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Mr. Kaya heeft naast Fiscaal Recht ook Nederlands recht gestudeerd, afstudeerrichting Strafrecht.

Mr. Kaya heeft naast haar studie gewerkt als belastingadviseur bij diverse belastingadvieskantoren. Hierna heeft zij in 2010 de overstap naar de advocatuur gemaakt. In eerste instantie heeft zij een algemene praktijk gevoerd waarna zij zich bezig heeft gehouden met fiscaal juridische zaken. Daarbij heeft zij zich verder kunnen specialiseren in de fiscale advocatuur, waaronder fiscale strafzaken (Fiod), fiscale boetes, bezwaar en beroep.


Mr. Kaya is tevens lid van Register Belastingadviseurs.E-mail: g.kaya@akabadvocaten.nl

Mr. Demir is een geboren en getogen Rotterdammer. Naast haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij voor verschillende bedrijven gewerkt, onder andere voor een notariskantoor, de gemeente Haarlemmermeer en een uitgeverij. Daarnaast heeft zij ook de opleiding Register Belastingconsulent met succes voltooid.

Na het afronden van haar rechtenstudie is zij verder gegaan als zelfstandig juridisch adviseur in Roosendaal. Met name houdt zij zich bezig met zaken op het gebied van de sociale zekerheid, bestuursrecht en huurrecht.

Om haar bekwaamheden op het juridische vlak beter tot zijn recht te laten komen, is mr. Demir overgestapt naar de advocatuur.


E-mail: e.demir@akabadvocaten.nl